Tricol’OR Haver: hip, gezond én nu ook lokaal!

Haver is niet alleen goed voor je algemene gezondheid, het graan beleeft momenteel ook een revival.
Dat is eigenlijk heel logisch als je alle voordelen ervan op een rijtje ziet. En oh ja, het is ook nog eens heel lekker!

 

Ideaal als ontbijt

Een zachtzoete haversmaak en een krokante korst: Tricol’OR Haver laat je smullen van je ontbijt en geeft je een vol gevoel tot de middag. Bovendien barst je van de energie, want dit brood zit vol voedzame, verteringsregulerende vezels. Het bevat zelfs 50 procent meer vezels dan gewoon volkorenbrood. En veel vezels betekent veel voordelen:

Langer verzadigd gevoel: je gaat dus minder snoepen tussendoor.
Goed voor de buik: door de actieve vertering neem je meer voedingsstoffen op.
Bakken energie: eiwitten, complexe koolhydraten, vitamine B, ijzer en calcium, deze kampioen heeft het allemaal.

100% Belgische haver

Tricol’OR bestond al in de varianten wit, volkoren, spelt en spelt integraal.
Nu krijgt ons 100% Belgisch merk er nog een broertje bij: Tricol’OR Haver.

Een aantal lekkere receptjes: