Gadgets voor broodliefhebbers

Kerst. Feest! Lichtjes dansen in de kerstboom – en binnenkort in de kijkers van wie cadeautjes krijgt. Zie je het droomscenario al voor je? Al moet de nachtmerrie ook nog komen … op shoptocht.

Wat moet ik nu weer geven? En wat ga ik nu weer krijgen? Goed nieuws als je een bakker of broodliefhebber kent, of als je er zelf een bent. Want deze acht gadgets zijn hotter dan versgebakken brood!

 

1. Een toast als coaster
Wat past er best bij – of onder – een hete kop koffie? Juist: een toast als coaster. Dankzij deze onderzetters blijft jouw tafel kurkdroog! Onder meer verkrijgbaar op eBay.

 

2. De warme (kaars)geur van vers brood
Voor wie heerlijk wil gisten in bad met een lekker deuntje en geurtje op de achtergrond. Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

3. Een smakelijke smartphone
Een cool jasje voor jouw smartphone? Met deze chocotoast-cover loopt elk gesprek gesmeerd. Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

4. Het oor wil ook wat …
Dankzij deze ambachtelijke accessoires zie je er helemaal uit om op te eten! Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

5. Liefde gaat door de maag – of neus
Op date met een bakker of broodlover? Dit parfum maakt jou on-weer-staan-baar! Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

6. Een broodnodige boodschap
Wie geen brood eet, mist zoveel lekkers in zijn leven. Deze boodschap dragen broodies dus met plezier. Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

7. Een lekker slippertje
Krijg je het al warm als je nog maar denkt aan slippertjes? Dan worden deze malse broodslippers jouw beste maatjes! Onder meer verkrijgbaar op Amazon.

 

8. Broodzeep? Smeren maar!
Schuim jezelf lekker in met deze natuurlijke bruine zeep. Zo kom je als een verleidelijk geurend broodje uit de douche. Onder meer verkrijgbaar op Etsy.

 

Bron:
BuzzFeed.com