Toast champignon

INGREDIËNTEN
  • 4 dikke sneden Orzo-brood
  • 400 g gemengde boschampignons
  • 20 g boter
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 2 teentjes verse look
  • 12 verse zilveruitjes
  • 0,5 dl groentebouillon
  • Handvol peterselie
  • Peper en zout
  • Olijfolie
BEREIDING

Bak het brood krokant in wat olie en hou apart. Bak vervolgens de spekjes krokant zonder vetstof en bewaar die ook apart.

Bak de zilveruitjes samen met de teentjes look in de boter. Voeg de champignons toe, en bak ze mooi goudgeel.

Blus met de groentebouillon en laat wat inkoken.

Haal de teentjes look uit de pan.

Beleg de boterhammen met de champignons, de zilveruitjes en de spekjes.

Bestrooi ze met fijngesnipperde peterselie.

Breng nog op smaak met peper en zout.