Speltpistolet met kruidige vissalade
INGREDIËNTEN
(voor 4 personen)
- 4 Tricol’OR Spelt of Spelt Integraal pistolets
- 600 gram kabeljauwfilet
- 3 el mayonaise
- 2 el volle yoghurt
- 1 el gesnipperde lavas
- 2 el gesnipperde bieslook
- 2 el gesnipperde peterselie
- peper
- zout
- 100 gr zeekraal
- 200 gr garnalen
- 1 limoen
BEREIDING
- Stoom de vis gaar, verdeel in stukjes en laat afkoelen.
- Meng de mayonaise met de yoghurt, lavas, bieslook en peterselie.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Blancheer kort de zeekraal en spoel onmiddellijk onder koud stromend water.
- Meng de kabeljauw en de garnaaltjes met de dressing naar smaak.
- Beleg de Tricol’OR Speltpistolets met een deel van de vissalade, serveer de rest apart.
- Garneer met wat limoenzeste en de zeekraal.
- Smakelijk!