Speltbroodjes met ricotta-spinaziespiegelei

INGREDIËNTEN

(voor 4 personen)

  • meerdere sneden Tricol’OR Spelt of Spelt Integraal
  • 400 gram ricotta
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes look geperst
  • 200 gram spinazie
  • enkele takjes verse tijm
  • 3 el gehakte peterselie
  • peper
  • zout
  • 8 eieren
  • 2 el gehakte munt
  • chilipoeder
BEREIDING
  1. Snij de sneetjes Tricol’OR Spelt in driehoekjes.
  2. Meng de ricotta met de olijfolie, de look, de gesnipperde spinazie, tijm en peterselie.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel het mengsel over 4 vuurvaste schaaltjes.
  5. Breek 2 eieren bovenop het mengsel in elk schaaltje.
  6. Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C, gedurende 15 minuten.
  7. Haal de schaaltjes er pas uit als het eiwit gestold is.
  8. Garneer met fijngesnipperde munt, chilipoeder en dien op met sneetjes Tricol’OR.
  9. Smakelijk!