Frisse lentesla met krokant broodje

INGREDIËNTEN (voor 4 personen)
  • Cegranobrood: 4 dikke sneden
  • Watermeloen: ½ 
  • Limoensap: 1 limoen
  • Balsamicoazijn: 1 eetlepel
  • Honing: 1 eetlepel
  • Rode ui (in fijne ringen): 2
  • Sushi azijn (of rijstazijn met suiker en zout): 2 eetlepels
  • Fetakaas: 150 gram
  • Enkele blaadjes munt
  • Mosterdsla: Facultatief
BEREIDING
  1. Meng het limoensap met honing, balsamicoazijn en munt.
  2. Snij de watermeloen in stukjes en voeg toe aan het mengsel.
  3. Marineer de ui met sushi azijn.
  4. Plaats beide mengsels in de koelkast voor minstens 2 uur.
  5. Zeef alles.
  6. Meng beide mengsels met de verkruimelde feta.
  7. Garneer eventueel met mosterdsla.
  8. Toast de sneden brood.