Clubsandwich met struisvogel, spinazie en pizzaiolasaus

INGREDIËNTEN
  • Sneetjes Qui-lifebrood
  • Struisvogelfilet
  • Rode ui
  • Verse spinazieblaadjes en tijm
  • Plakjes belegen kaas
VOOR DE PIZZAIOLASAUS
  • Kleine uien
  • Teentjes knoflook
  • Passata
  • Gedroogde oregano
  • Kappertjes
BEREIDING

Verhit boter in een pan en verwarm kort de tijm en rode ui. Zet even aan de kant.

Bak de struisvogelfilet en laat 1 minuut aan beide zijden dichtschroeien. Kruid af met peper en zout.

Bereid de pizzaiolasaus: versnipper de kleine uien en teentjes knoflook. Verhit een pan en kleur de uien en knoflook aan. Voeg de passata, oregano en kappertjes toe en laat sudderen.

Bestrijk de sneetjes brood met de pizzaiolasaus. Beleg met plakjes belegen kaas en laat 1 tot 2 minuten smelten onder de grill.

Verdeel de licht verwarmde ui, de verse spinazieblaadjes, de tijm en de struisvogelfilet over drie sneetjes brood.

Stapel de belegde sneetjes en werk af met de pizzaiolasaus.